En släng av ledarskap

IMG 0651

Under våren har några chefer, ledare fått sig en släng av ledarskap på Artivity. Med en personlig tränare för det du befinner dig i just nu men också med ett långsiktigt perspektiv, får du träna ditt ledarskap.  Att sätta upp nya mål både för dig själv och för det affärsuppdrag du har.

Kanske ska du ge dig själv en tränare eller till någon i din organisation som du vet vill utvecklas och bli en ännu bättre ledare. Ju mer vi tränar ju bättre blir vi. Att dessutom träna i en miljö som Artivity ger extra påfyllning.

I Ledarskapsarenan tränar du det personliga ledarskapet, att kunna motivera och bygga relationer, att kommunicera och ge feedback, att prioritera och delegera och kanske det viktigaste av allt - att reflektera över dina egna värderingar, styrkor och hur det påverkar både dig och din omgivning.

Mer än 350 personer i Sverige har haft en personlig tränare i Ledarskapsarenan de senaste åren, i grupp eller individuellt.

Nyckel till framgång kan handla om självklarheter satta i system.  Att investera tid i reflektion kommer garanterat att utveckla både ditt personliga ledarskap, ditt strategiska tänkande och din kreativitet.

Det finns alltid en tränare redo när du är redo.