Konst skapar friktion!

Konst skapar friktion! Konsten har inget facit. Om alla tänker likadant är det inte någon som tänker.


Konst ställer frågor till dig! Först när du upplever något som sätter igång ditt emotionella system kan du åstadkomma förändring.
Konst är som att låna någons hjärna! Konstnären bjuder in andra till det de själva ser och öppnar upp för nya perspektiv.

Visst är det coolt med konst och vad det kan göra med oss. Hur det kan påverka oss i vår förmåga att tänka nytt, inte tänka som alla andra, tänka objektivt, att se det andra ser eller inte ser – och vilken kraft har då detta på hur vi fattar beslut.
En person berättade för mig om hur konstens kraft hjälper till att gå in med objektivitet i beslutsprocessen  -  i en miljö som inbjuder till flera perspektiv så är det större möjlighet att undvika groupthinking  – dvs ja-sägare.  Samma person drog även parallellen till hur vi ser på de beslut vi ska fatta. Är det viktiga beslut? Avgörande beslut? Är då inte dessa beslut värdiga en miljö som kanske kan leda till en mer objektiv process för att nå fram till beslutet?

För många år sedan upplevde jag en mötesplats som var helt annorlunda. Något hände inom mig, med oss som var där…Sedan dess har jag sökt efter en sådan plats och nu finns den.

1 september öppnade en helt ny och unik konferensvåning mitt i centrala Linköping – kanske till och med den ”konst-igaste” mötesplatsen.
Där erbjuds flexibla möjligheter att ha möten och konferenser av olika slag -  fullt utrustat och med en unik design. Linköpings kanske mest innovativa och häftigaste mötesvåning med ljus, luftig miljö och vi bjuder på utsikten.

Här hoppas jag att många intressanta möten och beslutprocesser kan genomföras och det finns alla möjligheter att ta ut svängarna i ditt möte.
Kika in på artivity.se  får du en försmak av vad som komma skall.

Artivity – där konsten spelar roll.